Contact


Locatie De Swaef is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op ongeveer vijf minuten loopafstand van het bus- en metrostation Zuidplein. Vanuit de richting Delft/ Den Haag kunnen met de trein reizende leerlingen op NS-station Rotterdam-Centraal overstappen op de metro richting Zuidplein. Vanuit de richting Zwijndrecht/Dordrecht kunnen de leerlingen op station Rotterdam-Lombardijen overstappen op verschillende bussen richting Zuidplein.

Schooladres
Carnissesingel 20
3084 NA Rotterdam-Carnisse
telefoon (010) 480 14 22

Postadres
Postbus 55094
3008 EB Rotterdam

WWW: www.beroepencollege.nl
E: infoswaef@wartburg.nl
Twitter: @Beroepencollege

Routeomschrijving

Wij maken u er op attent dat er een bussluis voor de school is, zodat u de Carnissesingel slechts van één kant kunt inrijden om de school te bereiken.

Verder: vanaf de Oost-, Zuid- en Noordkant moet u om het busstation Zuidplein heenrijden (zie routebeschrijving).

Advies m.b.t. openbaar vervoer

Reizen met openbaar vervoer: metro- en busstation is op 5 minuten loopafstand. U kunt eventueel 0900-9292 bellen voor informatie over vertrektijden/juiste buslijnen/aantal zones enz.

Met de auto

Vanaf de Oost- en Zuidkant

Vanaf Breda A16 over de Moerdijkbrug langs Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Direct na de afslag Hendrik-Ido-Ambacht Europoort/Ridderkerk aanhouden (rechts aanhouden, niet over de fly-over), langs Ridderkerk en Barendrecht. Afslag Zuidplein/Ahoy. Bij de eerste verkeerslichten op de Vaanweg rechtdoor. Bij de tweede verkeerslichten op de Vaanweg rechtdoor; op de linkerbaan (gaan) rijden. Bij de derde verkeerslichten naar links (Zuiderparkweg) en meteen rechts uitvoegen en rechts afslaan. Rechtdoor onder het Zuidplein door. Met de bocht mee naar links en dan eerste weg links langs het Sportfondsenbad Charlois. Net voor de stoplichten rechts de Carnissesingel op en meteen links het parkeerterrein op.

Vanaf de Noordkant

Vanaf de Van Brienenoordbrug (rechterbrugdeel nemen, borden Feijenoord volgen). Gelijk na de brug de afslag richting Feijenoord nemen. Zodra u op de borden de aanduiding Zuidplein ziet, deze richting volgen. Bij Zuidplein (einde Strevelsweg) links aanhouden, nadat u linksaf geslagen bent, bij het volgende verkeerslicht rechtdoor (links Ikazia); daarna bij verkeerslicht rechts aanhouden, de Zuiderparkweg op. Na deze verkeerslichten meteen rechts uitvoegen en rechts afslaan. Rechtdoor onder het Zuidplein door. Met de bocht mee naar links en dan eerste weg links langs het Sportfondsenbad Charlois. Net voor de stoplichten rechts de Carnissesingel op en meteen links het parkeerterrein op.

Vanaf de Westkant

Maastunnel door, aan het eind rechter rijstrook aanhouden, dan komt u op de Pleinweg. Steeds rechtdoor en dan de laatste straat rechts voor de metrobaan nemen (secundaire weg rechts houdt daar definitief op). Dit is de Goereesestraat, daarna 1e straat links, 2e straat rechts (Gooilandsingel) langs het Sportfondsenbad Charlois. Net voor de stoplichten rechts de Carnissesingel op en meteen links het parkeerterrein op.

Leerlingen
Klik hier als je leerling bent op De Swaef en je in wilt loggen op leerlingweb.

Ouders
Bent u ouder/verzorger van een leerling op De Swaef? Klik hier om in te loggen op het ouderweb.

Personeel
Klik hier om als personeelslid van één van onze locaties in te loggen op het personeelsweb.

Directie

De dagelijkse leiding van de school is in handen van de locatiedirecteur: de heer C.J. Hoekman.

Hij wordt daarin bijgestaan door verschillende adjunct-directeuren:

  • Vmbo 1 en 2: C.J. Hoekman
  • Vmbo 3 en 4 Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn: A..P. Paul
  • Vmbo 3 en 4 Techniek: H.B. Tromp

De locatiedirecteur en de adjunct-directeuren zijn te bereiken via het centrale nummer: (010) 480 14 22.