Contact


Waar vindt u de Marnix 

Locatie Marnix is vanaf het Centraal Station Dordrecht gemakkelijk te bereiken met lijn 7 van het gemeentelijk vervoerbedrijf. De halte is voor de school. Ook bussen van en naar omliggende plaatsen als Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Sliedrecht, Numansdorp en Strijen hebben hun halte voor of dichtbij het schoolgebouw. Leerlingen uit Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Wijngaarden kunnen veelal overstappen in Papendrecht of Sliedrecht, terwijl leerlingen uit de Hoeksche Waard deze mogelijkheid hebben in ’s-Gravendeel of bij de Kiltunnel. 

Schooladres 
Prof. Waterinklaan 41 
3312 KM Dordrecht 
telefoon (078) 639 28 00 
e-mail infomarnix@wartburg.nl 

Postadres (uitsluitend:)  
Wartburg College, locatie Marnix 

Postbus 329 3300 AH Dordrecht  

Routeomschrijving 
 
Vanuit Rotterdam/Gorinchem

Komt u via de A15 (Rotterdam/Gorinchem), dan neemt u afrit Papendrecht/Dordrecht. Komt u uit zuidelijke richting via de A16 of vanuit de Hoekse Waard, dan neemt u de N3 (richting Papendrecht). U rijdt nu op de N3 en neemt de afrit Werkendam/wijk 2, 5, 9. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Centrum. U blijft deze weg volgen langs het spoor (Crayensteynstraat). Bij de verkeerslichten slaat u linksaf (Krommedijk). U rijdt met de bocht naar rechts mee (Eemsteynstraat). Bij de rotonde neemt u de tweede afslag (Prof. Waterinklaan). U ziet het schoolgebouw aan de rechterkant.  

Vanuit Zwijndrecht 

Komende vanuit Zwijndrecht: via de Drechttunnel rechter tunnelbuis afslag 21 richting Dordrecht Centrum. Nadat u onder de brug doorgereden bent, slaat u rechtsaf. U rijdt langs het spoor en het NS-station. Op de rotonde gaat u rechtdoor (Transvaalstraat) en rijdt u langs het spoor tot de volgende verkeerslichten. Daar slaat u rechtsaf, het spoor over (Krommedijk). Vervolgens de route (hierboven) vervolgen.

Met openbaar vervoer
Wanneer u met het openbaar vervoer reist, stapt u uit op Dordrecht CS. Vervolgens neemt u buslijn 7 richting Sterrenburg. U stapt uit bij de eerste halte in de Prof. Waterinklaan, direct voor de school. 


Leerlingen
Klik hier als je leerling bent op de Marnix en je in wilt loggen op leerlingweb. 


Ouders
Bent u ouder/verzorger van een leerling op de Marnix? Klik hier om in te loggen op het ouderweb.


Personeel
Klik hier om als personeelslid van één van onze locaties in te loggen op het personeelsweb. 


Directie  

De dagelijkse leiding van de school is in handen van de locatiedirecteur: de heer H. den Hollander. Hij wordt daarin bijgestaan door verschillende adjunct-directeuren: 
 
Praktijkonderwijs: M. Goedegebuur

Vmbo onderbouw bk en gt, 3 en 4 bk: drs. A. van der Wulp 
Vmbo 3gt en 4gt: drs. A. van der Wulp (tijdeiljk) 
Havo en vwo 1 t/m 3: drs. J. den Besten  
De locatiedirecteur en de adjunct-directeuren zijn te bereiken via het centrale nummer van de Marnix: (078) 639 28 00. 


Contactmomenten
Informatie van de Marnix
Gedurende het schooljaar wordt er met u gecommuniceerd over allerlei activiteiten en nieuws. In de jaaragenda vindt u de exacte data.  Open dagen (of avonden) en voorlichtingsbijeenkomsten Deze zijn bedoeld voor aankomende brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s).  

Ouderavonden en spreekavonden 

Ouder(s)/verzorger(s) worden regelmatig uitgenodigd voor ouderavonden, specifieke voorlichtingsbijeenkomsten en voor contactavonden waarop de schoolresultaten van hun kinderen aan de orde komen. U ontvangt daarvoor uitnodigingen. Als u tussentijds informatie wilt over het functioneren van uw kind, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de mentor.  

Verslaglegging van de vorderingen 

Leerlingen krijgen een aantal keren per jaar een rapport mee naar huis. Daarnaast kunnen ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen zich ook via het ouder- of leerlingweb op de hoogte stellen van recent behaalde cijfers.  

Nieuwsbrief 

We publiceren meerdere keren per jaar een digitale nieuwsbrief met Wartburgbrede èn locatiespecifieke informatie.