Contact

Waar vindt u de Marnix?

De Marnix is vanaf het Centraal Station Dordrecht gemakkelijk te bereiken met lijn 7 van het gemeentelijk vervoerbedrijf. De halte is voor de school. Ook bussen van en naar omliggende plaatsen als Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Sliedrecht, Numansdorp en Strijen hebben hun halte voor of dichtbij het schoolgebouw. Leerlingen uit Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Wijngaarden kunnen veelal overstappen in Papendrecht of Sliedrecht, terwijl leerlingen uit de Hoeksche Waard deze mogelijkheid hebben in ’s-Gravendeel of bij de Kiltunnel.

Schooladres

Prof. Waterinklaan 41
3312 KM Dordrecht
telefoon (078) 639 28 00
e-mail infomarnix@driestarwartburg.nl

Postadres (uitsluitend:)

(Scholengroep Driestar-Wartburg), Marnix
Postbus 329
3300 AH Dordrecht

Routeomschrijving

Vanuit Rotterdam/Gorinchem
Komt u via de A15 (Rotterdam/Gorinchem), dan neemt u afrit Papendrecht/Dordrecht. Komt u uit zuidelijke richting via de A16 of vanuit de Hoekse Waard, dan neemt u de N3 (richting Papendrecht). U rijdt nu op de N3 en neemt de afrit Werkendam/wijk 2, 5, 9. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Centrum. U blijft deze weg volgen langs het spoor (Crayensteynstraat). Bij de verkeerslichten slaat u linksaf (Krommedijk). U rijdt met de bocht naar rechts mee (Eemsteynstraat). Bij de rotonde neemt u de tweede afslag (Prof. Waterinklaan). U ziet het schoolgebouw aan de rechterkant.

Vanuit Zwijndrecht
Komende vanuit Zwijndrecht: via de Drechttunnel rechter tunnelbuis afslag 21 richting Dordrecht Centrum. Nadat u onder de brug doorgereden bent, slaat u rechtsaf. U rijdt langs het spoor en het NS-station. Op de rotonde gaat u rechtdoor (Transvaalstraat) en rijdt u langs het spoor tot de volgende verkeerslichten. Daar slaat u rechtsaf, het spoor over (Krommedijk). Vervolgens de route (hierboven) vervolgen.

Met openbaar vervoer
Vanaf Dordrecht CS stoppen de buslijnen 2, 7, 93, 316 voor onze school: halte Prof. Waterinklaan.

Directie

De dagelijkse leiding van de school is in handen van de directeur, de heer H. den Hollander. Hij wordt daarin bijgestaan door verschillende adjunct-directeuren:

Praktijkonderwijs: mevrouw R. van der Wildt
Vmbo 1 en 2 : de heer J.P. Nobel
Vmbo 3 en 4: de heer E.M. van Nieuwaal
Havo en vwo 1 t/m 3: de heer drs. J. den Besten

De directeur en de adjunct-directeuren zijn te bereiken via het centrale nummer van de Marnix: (078) 639 28 00.

Contactmomenten

Informatie van de Marnix
Gedurende het schooljaar wordt er met u gecommuniceerd over allerlei activiteiten en nieuws. In de jaaragenda vindt u de exacte data.

Open dagen (of avonden) en voorlichtingsbijeenkomsten
Deze zijn bedoeld voor aankomende brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s).

Ouderavonden en spreekavonden
Ouder(s)/verzorger(s) worden regelmatig uitgenodigd voor ouderavonden, specifieke voorlichtingsbijeenkomsten en voor contactavonden waarop de schoolresultaten van hun kinderen aan de orde komen. U ontvangt daarvoor uitnodigingen. Als u tussentijds informatie wilt over het functioneren van uw kind, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de mentor. 

Verslaglegging van de vorderingen
Leerlingen krijgen een aantal keren per jaar een rapport mee naar huis. Daarnaast kunnen ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen zich ook via SOM op de hoogte stellen van recent behaalde cijfers.

Nieuwsbrief
We publiceren meerdere keren per jaar een digitale nieuwsbrief.